Tabere cu Suflet

Andreea Constantin


Andreea

In Tabere cu Suflet din: 2012

Caracterizare in 3 cuvinte: Optimista , Creativa , Responsabila

Ce sporturi practic: schi alpin (am fost legitimata la clubul CSS Predeal), volei

Primele 3 pasiuni (cum se impaca una cu alta): Sunt o fire sportive iar marea mea pasiune este si va ramane schiul alpin, apoi drumetia, deoarece stau la poalele muntelui iar asta imi ofera o mare diversitate cand vine vorba de plecat pe munte si nu numai, iar cea de-a treia, dar nu cea din urma, copiii. Pasiunile mele se imbina perfect, indiferent de anotimp! :)

Obiective pentru urmatorii 5 ani: Tabere, activitati, ture MTB

Performante cu care te mandresti: Desigur, colaborarea mea cu ��Tabere cu Suflet�� se incadreaza aici, poate o viitoare colaborare si in celelalte anotimpuri. Cu ei am cele mai frumoase ierni ! Un alt obiectiv il reprezinta terminarea studiilor.

Ce vei face peste 15 / 25 ani ?
Sper sa nu fie diferenta prea mare fata de acum.

Maine pleci intr-o calatorie in jurul lumii. Pe cine alegi de coechipier ?
Mai mult ca sigur un prieten ...Cu cine te-ai putea sincroniza mai bine decat cu un prieten ! Probabil Maria , sora mea !

Cadoul preferat ( sa il faci / sa il primesti)
Imi place foarte mult sa fac cadouri , dar si sa primesc. Orice dar, cat de mic , imi aduce zambetul pe buze!

De ce tabere de copii ?
Copii sunt atat de puri si de sinceri , cu ei nu te plictisesti niciodata si chiar daca sunt mici ne invata o multime de lucruri.

Experienta in lucrul cu copiii
De doi ani iau parte la cursurile de psiho-pedagogie din cadrul facultatii, unde invat foarte multe lucruri despre copii, despre comportamentul lor, dar si despre comportamentul pe care trebuie sa il avem cu acestia.

Ce reprezinta Tabere Cu Suflet ptr tine?
��Tabere cu Suflet�� reprezinta o a doua familie a mea. Cu ei impart iarna si multe, multe momente frumoase alaturi de copii.


contact: office@taberecusuflet.ro

 

 

 

Daca vedeti acest simbol Mobile browserul Dvs nu suporta iFrame, sau vizualizati pagina pe un dispozitiv cu ecran mai mic de 720 pixeli. Click aici pentru versiunea de Desktop.


 

 

 

 

Mobile Trimite unui prieten Printeaza pagina