Tabere cu Suflet

TERMENI SI CONDITII

La accesarea, navigarea sau folosirea in orice alt mod a acestui site acceptati, fara limitari sau restrictii, termenii si conditiile de utilizare expuse in continuare. Acest site va fi folosit exclusiv pentru uzul dumneavoastra personal, noncomercial si cu conditia respectarii dreptului de proprietate intelectuala. Nu aveti dreptul sa modificati, schimbati, distribuiti, vindeti sau sa transmiteti nicio informatie continuta sau copiata de pe acest site, inclusiv dar fara a se limita la texte, imagini, grafica indiferent de scopul comercial sau public al unei asemenea activitati. Aceste reguli sunt obligatorii pentru toti utilizatorii site-ului, Asociatia Tabere cu Suflet garantand, in aceste conditii, un drept neexclusiv, netransferabil si limitat, de accesare si utilizare a acestui site.

MODIFICAREA ACESTOR TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Asociatia Tabere cu Suflet isi rezerva dreptul de a revizui acesti termeni si conditii de utilizare prin actualizarea acestei pagini in orice moment si fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Termenii si conditiile de utilizare in vigoare sunt cei afisati pe site. Vizitarea periodica a acestei pagini va ofera posibilitatea de a lua la cunosnta de orice modificare survenita cu privire la acesti termeni si condittii, dumneavoastra fiind unicii raspunzatori de cunoasterea si conformarea la noile prevederi si modificari ce pot aparea.in caz de neconformare ne rezervam dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalca acesti termeni si conditii de utilizare, sau orice alte prevederi relevante din legislatia in vigoare.

DREPT DE PROPRIETATE ASUPRA CONTINUTULUI ACESTUI SITE

Toate materialele reproduse pe acest site, incluzand, dar fara a se limita la informatii, texte, grafica, software, unelte, produse, servicii, date, rezultate ale folosirii software-ului, reclame, nume, logo-uri precum si marci inregistrate reprezinta "continutul" acestui site fiind protejate de legea dreptului de autor, legile referitoare la marci si proprietate intelectuala, cu exceptia unei stipulatii exprese contrare existente pe acest site. Folosirea de catre dumneavoastra a continutului site-ului constituie o acceptare a acestor conditii si va obliga la respectarea acestora. Este interzisa modificarea, copierea, reproducerea, descarcarea, transmiterea sau distribuirea acestui continut in orice modalitate cu exceptia cazurilor permise de conditiile de utilizare sau cu consimtamantul expres si prealabil al proprietarului acestui continut.

MARCI INREGISTRATE SI COPYRIGHT

Marcile inregistrate si logo-ul de pe acest site si alte site-uri afiliate, sunt, sub rezerva unei stipulatii contrare exprese, proprietatea Asociatia Tabere cu Suflet. Ele sunt protejate de catre Legea Marcilor inregistrate si de catre tratate internationale, iar reproducerea si folosirea lor neautorizata vor atrage dupa sine pedepsirea conform legilor in vigoare. Toate drepturile sunt rezervate. Legea dreptului de autor si tratatele internationale protejeaza acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nicio forma si in niciun fel fara o permisiune in prealabil scrisa de la Asociatia Tabere cu Suflet. Reproducerea neautorizata a acestui site si a celor afiliate, ori a oricarei parti componente va atrage dupa sine pedepsirea conform legislatiei in vigoare.

DISCULPARE DE GARANTIE

Asociatia Tabere cu Suflet a realizat acest site ca un serviciu cu scop exclusiv informativ. Transmiterea acestor informatii nu creeaza nici un fel de relatie contractuala cu Asociatia Tabere cu Suflet. Nu trebuie sa actionati in temeiul informatiilor oferite de acest site fara a cere asistenta specializata de la Asociatia Tabere cu Suflet. Desi Asociatia Tabere cu Suflet a incercat sa mentina informatiile, software-ul si alte servicii cat mai curate, acest site poate contine erori si omisiuni pentru care nu ne asumam nici o responsabilitate. Materialele si continuturile de pe acest site sunt furnizate fara nici un fel de garantie. Asociatia Tabere cu Suflet nu este responsabil pentru nici o pierdere de tip hardware, software sau de fisiere, cauzate de folosirea site-ului. Prin urmare, Asociatia Tabere cu Suflet nu ofera nici o garantie ca site-ul, produsele sau serviciile furnizate pe site, de catre Asociatia Tabere cu Suflet sau in numele companiei Asociatia Tabere cu Suflet vor indeplini cerintele dumneavoastra, nu vor fi intrerupte, vor fi sigure, fara erori sau ca site-ul sau serverele folosite de Asociatia Tabere cu Suflet nu au virusuri si sunt pe deplin functionale sau curate.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Asociatia Tabere cu Suflet poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site si care voluntar furnizeaza aceste informatii, prin intermediul procedurii de inregistrare. De asemenea, Asociatia Tabere cu Suflet poate aduna si pastra informatii referitoare la persoana de contact. Aceste informattii pot fi folosite pentru a va putea contacta in legatura cu produsele si serviciile noastre, in orice moment. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra si sa renuntam la dreptul de a va contacta. Pentru acces la informatii in afara celor cu caracter public, oferite de site-ul www.taberecusuflet.ro, va obligati sa: furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum sunt cerute in formularul de inregistrare, si sa mentineti si innoiti, atunci cand este cazul, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, nu sunt exacte sau sunt incomplete, Asociatia Tabere cu Suflet are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul deschis, si poate refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

Deschide o Fereastra noua

 

 

Daca vedeti acest simbol Mobile browserul Dvs nu suporta iFrame, sau vizualizati pagina pe un dispozitiv cu ecran mai mic de 720 pixeli. Click aici pentru versiunea de Desktop.


 

 

 

 

Mobile Trimite unui prieten Printeaza pagina