Tabere cu Suflet
VALORI
MISIUNE
VIZIUNE
"Valorile adevarate sunt precum un Far in noaptea intunecoasa. Te ajuta sa tii carma si te tin departe de primejdiile ascunse sub luciul inselator al apei!"

 

 

 

WeCare     VALORI

• Compasiunea
Dragostea e ca un zâmbet! Nu are valoare dacă nu o dăruieşti :)
Cu speranta ca puterea exemplului poate schimba Lumea in care traim, pe 1 ianuarie 2011 am lansat primul program WeCare de responsabilitate sociala.

• Incredere
Educatia noastra se bazeaza pe Povesti. In Grecia Antica se credea despre copii ca vin pe lume cu un bagaj de cunostinte la fel de valoros ca cel al adultilor, pe care il pierd curand dupa nastere. Credem in cunostintele copiilor si ii tratam ca pe niste adulti. Discutam cu ei de la egal la egal si consideram ca avem de invatat de la ei cel putin la fel de mult cat pot si ei invata de la noi! Caci o tabara este o Echipa si orice echipa are nevoie de Incredere ca sa functioneze.

• Respect
Respectul este ca o Oglinda. Tratandu-i pe copii cu respect, obtinem, la randul nostru, respectul si cooperarea lor.

• Onestitate
"Calea Adevarului este dureroasa uneori, dar pe drum se gasesc o multime de comori" - din Povestile din Tabere cu Suflet

• Siguranta
Multa lume ne intreaba cum de ne incumetam sa aveam grija de copii in tabere, sau in timp ce ne cataram, schiem, mergem cu bicicleta sau calarim.
Raspunsul este simplu: ne bazam pe doua dintre valorile noastre: Incredere si Respect.

• Experienta
Am avut profesori buni, de la care am invatat cu drag!
Echipa a fost pregatita si certificata international de catre Asociatia Austriaca de Alpinism (ÖAV), Asociatia Internationala a Instructorilor de Schi (ISIA), sau Federatia Italiana de Sporturi de Iarna (FISI)

• Spirit ECO
"Sunt atatia copii pe lume care nu au ce manca, sau ce bea. Din respect pentru ei, nu putem sa ne batem joc de mancare, de apa sau de alte resurse."
Programele noastre au la baza respectul pentru resurse si implict pentru natura. De aici Conceptul Verde care a dat Culoarea Site-ului.

 

 

Daruieste     MISIUNE

Prin programele WeCare ii ajutam pe cei care au nevoie de ajutor. WeCare inseamna a Primi si a Darui mai departe. Cu speranta ca puterea exemplului poate schimba oamenii, ne propunem sa oferim si sa actionam pentru o Lume mai buna.
"Dragostea si Bunatatea sunt singurele lucruri care, atunci cand sunt Impartite, se Inmultesc" - Constantin Noica

 

 

 

 

o Lume mai Buna     VIZIUNE

Sa construim, prin puterea exemplului, o Lume mai buna.

 

 

 

 

Daca vedeti acest simbol Mobile browserul Dvs nu suporta iFrame, sau vizualizati pagina pe un dispozitiv cu ecran mai mic de 720 pixeli. Click aici pentru versiunea de Desktop.


 

 

 

 

Mobile Trimite unui prieten Printeaza pagina