Tabere cu Suflet

Unde schiem?

Aflata la doar 550 km de Bucuresti, statiunea BANSKO este, in opinia noastra, una dintre cele mai dezvoltate si mai moderne statiuni de schi din Europa de Est.
Bansko este situata intr-o rezervatie naturala, fiind strajuita de varfuri de peste 2900 m. Se schiaza pe o retea de partii in lungine de 70 km, punctul de altitudine maxima fiind la 2600 m. In zona mediana este o zona plana cu un complex de partii si covoare rulante pentru copii. Aici a avut loc iarna trecut concursul de coborare din cadrul Cupei Mondiale la schi alpin. De curand, Bansko a devenit un loc preferat pentru snowboard gratie facilitatilor dedicate.
La Bansko sunt tunuri de zapada pe multe dintre partii iar transportul pe cablu este bine dezvoltat. Exista telegondole, teleschiuri si telescaune de pana la 8 locuri. Telegondola care porneste din Bansko catre partii inlesneste accesul din statiune. Este bine totusi de urcat dimineata devreme pentru a aevita aglomeratia.

         

Unde stam?

Belmont 4* si Grand Montana 4* sunt 2 hotelui gemene, situate unul langa celalalt, la 5 minute de mers de partiile din Bansko. Hotelurile dispun de apartamente de 1-2 camere, fiecare cu baie proprie si ofera o multime de facilitati: MP3 / DVD player, acces internet. Hotelul mai dispune de piscina interioara, centru de fitness, sala de abur, sauna, jaccuzi, masaj, parcare, transport gratuit la partie. Dimineata si seara vom manca la hotel, intr-o zona rezervata pentru grupul nostru. Pranzul si 2 gustari vor fi servite la un restaurant de pe partie. Bucataria locala este delicioasa, iar noi avem grija sa alegem atent meniul. Daca aveti vreo preferinta in ce priveste meniul va rugam sa ne-o transmiteti.

Daca nu aveti echipament sau nu doriti sa il carati, puteti inchiria. Va rugam doar sa ne comunicati greutatea, inaltimea si numarul de la picior pentru rezervare. Pret: aprox 13 Euro / zi, exclusiv casca.

Vreau sa vad perioadele disponibile?

Ce facem?

Schiem, că doar e Tabara de Schi:) La Bansko sunt partii line, cu o usoara contrapanta si deservite de covoare rulante, ideale pentru initiere. Cei din grupa medie si avansata vor beneficia din plin de partiile lungi si spectaculoase, pe care concureaza anual eroii Cupei Mondiale.

Jocul face parte din noi!. De aceea seara, dupa schi, ne jucam. Jocurile, fie ca sunt afara sau inauntru, sunt alese astfel incat copiii sa se simtă bine, dar sa si inveţe o mulţime de lucruri, cum ar fi: sa se exprime mai bine, sa isi imbunatateasca spiritul de observatie sau sa se autodisciplineze.

Afla mai multe despre program si bagaj

Ce oferim?

Asiguram cazarea si masa, instruirea si supravegherea copiilor, skipass-ul pe 5 zile valabil pentru intregul domeniu schiabil si transportul cu microbuz / autocar din Bucuresti. Si multa voie buna.

Atentie, la trecerea frontierei, copilul are nevoie de paşaport valabil precum şi de acordul notarial al ambilor părinţi.
Pentru ca siguranţa este un lucru care ne diferentiaza, tot ce facem este atent pregatit, iar copiii sunt supravegheati 24 de ore din 24.

VA ASTEPTAM CU DRAG

 

 

 

 

 

Daca vedeti acest simbol Mobile browserul Dvs nu suporta iFrame, sau vizualizati pagina pe un dispozitiv cu ecran mai mic de 720 pixeli. Click aici pentru versiunea de Desktop.


 

 

 

 

Mobile Trimite unui prieten Printeaza pagina