Tabere cu Suflet

Scoala Atfel

Scoala Altfel

Programe pentru Scoli si Gradinite
Asociatia Tabere cu Suflet este o familie deschisa tuturor copiilor, indiferent de posibilitatile materiale sau scoala de la care provin. Inca din primii ani, am fost onorati sa colaboram cu scoli, gradinite si licee de prestigiu, pe mai multe programe: Scoala Altfel, Recreatia Mare, Competitii si Tabere dedicate pentru Copii.

Program Scoala Altfel
Scoala Altfel este un program dedicat activitatilor extracurriculare si extrascolare. Durata este de o saptamana, in timpul anului scolar, iar perioada poate fi aleasa de catre fiecare Scoala in parte.
Pentru a sprijini programul Scoala Altfel, Asociatia Tabere cu Suflet propune o serie de activitati educative si sportive, de una sau mai multe zile! Descarca Brosura Scoala Altfel Tabere cu Suflet
Si pentru ca totul sa fie si mai placut, multe dintre activitati sunt ProBono, costurile fiind sustinute prin programele WeCare:)

INSCRIERE Brosura Pret

Climb   Scoala Altfel: Programe de mai multe zile

Aventura ParcAventura Curajului
Timp de o saptamana ne vom testa curajul si vom avea parte de o multime de activitati care mai de care mai interesante! Vom urca pe munte si vom face Rapel si Escalada pe stanca, vom strabate Canioane ascunse, vom intra in Parcul de Aventura si vom zbura pe Tiroliana, vom merge la Piscina si vom sari de la Trambulina, dar vom invata sa facem si altfel de activitati care ne pun la incercarea curajul, cum ar fi sa prezentam si sa jucam intr-o piesa de teatru in fata celorlalti:) De asemenea, vom participa la mai multe Competitii. Seara este dedicata activitatilor recreative. Vom juca Dixit, Mafia si alte jocuri interactive. De asemenea, in doua dintre seri vom participa la Talent Show:)
Durata: 6 zile  •  Loc: Predeal sau Sinaia  •  Mai multe detalii

Pe Carari de MuntePe Carari de Munte
Vom petrece doua zile de neuitat, pline de aventuri si de voie buna! Vom face o drumetie pe munte si vom intra in Parcul de Aventura unde vom zbura pe Tiroliana!
Seara vom participa la un concurs de Talent Show:)
Durata: 2 zile  •  Loc: Predeal sau Sinaia  •  Mai multe detalii

 

Horse   Scoala Altfel: Programe de o zi

Ziua 1: Istorie si Natura
Delta Neajlovului Urban Quest la Manastirea Comana: Vom descoperi istoria si cultura din zona Manastirii Comana, Giurgiu. Mai multe detalii

Treasure Hunt: Vom cauta Comori in Delta Neajlovului, vom descoperi si vom observa plantele endemice din Parcul Natural Comana. Mai multe detalii

Loc: Comana

 

Ziua 2: De 3 Ura! Sa inceapa Aventura!
Aventura Parc Tura Velo: Ne vom plimba cu bicicleta pe traseele Tabere cu Suflet de la Cernica.

Aventura Parc: Vom escalada si ne vom distra in Parcul de Aventura Cernica.

Loc: Cernica

 

 

 

Ziua 3: Plimbari si Competitii
plimbare in parc cu bicicleta Olimpiada Tabere cu Suflet: Ne vom distra si vom participa la o competitie ad hoc in curtea scolii. Vom vorbi despre importanta competitiei in viata noastra si vom afla despre cei trei piloni ai fiecarei competitii. Mai multe detalii

Tura Velo: Ne vom plimba cu bicicleta in Parc, pe un traseu amenajat in spiritul Eco. Vom afla de ce este important sa avem grija de mediul in care traim si vom vorbi despre evenimente precum Ziua Mondiala a Apei sau Ziua Pamantului.

Loc: Locatia Dvs

 

Ziua 4: - Aproape de Natura
zimbri In vizita la ZIMBRARIE Vom merge la Zimbraria Neagra si vom afla mai multe despre zimbrii si insemnatatea lor in istoria neamului romanesc.

Curs de Supravietuire (Tainele Naturii): Vom afla tainele padurii si ale muntelui si vom invata cum sa ne folosim de "obiectele" pe care ni le poate furniza Natura.

Atelier de Tir cu Arcul: Vom afla diferitele tehnici si materiale folosite la construirea arcurilor, apoi vom construi un arc din lemn de Corn. Vom invata regulile de siguranta in poligon, apoi vom trage cu arcul.
Loc: Campina / Bucsani

Ziua 5: La Munte
excursie calare Micii Calareti: Vom face o excursie de o zi calare. Copiii pot participa indiferent de nivel.

Micii Cataratori: Ne vom initia in tehnici de escalada pe stanca in zona alpina naturala, iar la final vom participa la un concurs. Pentru cei mici, vom face o drumetie si vom cauta cu busola Castelul Piticilor si vom descoperi legendele de la Sf. Ana:) Mai multe detalii

Micii Schiori: Ne vom initia sau perfectiona la Schi si Snowboard, iar la sfarsit vom participa la un concurs.
Loc: Campulung / Sinaia

 

Puteti alege una sau mai multe activitati, iar data se poate modifica dupa programul clasei, in limita rezervarilor.