Tabere cu Suflet

Tabara Campionilor

Tabara Campionilor

 

Cand? 10 - 17 martie 2019, cu ocazia Finalei Cupei Mondiale

 

Unde? In Andorra, la Soldeu El Tarter - una dintre cele mai frumoase statiuni de schi din Pirinei.
Vom sta la Mountain Hotel Tarter 3*, unde vom avea tot confortul! Hotelul are sauna, centru fitness si terasa.

 

Ce facem? In primul rand Schiem:) Domeniul Gran Valira este cel mai mare spatiu schiabil din Pirinei, cu 250 km de partii! Aici se schiaza de la 2580 m pana la 1710 m.
Apoi urmarim concursurile de Cupa Mondiala alaturi de experti Eurosport, stam de vorba cu Ted Ligety si alti mari Eroi ai Schiului alpin si traim din plin bucuria si fervoarea finalului de sezon in Circul Alb.
Iar dupa schi, ne relaxam in sauna, facem shopping si ne bucuram de bucataria andoreza:)
In ultima zi vom participa la un concurs de Schi si Snowboard:)
Poze din anii trecuti: 2010 | 2011 | 2015
Detalii tabara

 

Cat costa? Pretul este de 850 Euro.
In acest pret se asigura zbor cu avionul + transfer, cazare cu mic dejun, ceai si gustari pe partie, skipass, acces in tribune, transfer la partie, supraveghere copii si o experienta memorabila:) Ce asiguram
Pretul fara transport si transfer inclus este 550 Euro. Pentru copii peste 12 ani este un cost suplimentar de 55 Euro, iar pentru tinerii peste 18 ani de 85 Euro, de la skipass.

 

Varsta recomandata 8-18 ani

 

Cum rezerv? Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de 50% lei. Termenul pentru plata avansului este cu 90 zile inainte de inceperea taberei, iar plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei.
In cazul in care se depaseste termenul de plata, exista posibilitatea ca pretul sa creasca datorita biletului de avion + tren.
La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare", iar dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet Asociatia noastra este o oganizatie non profit, constituita sub forma unui Club sportiv. Suntem "o mare Familie deschisa pentru toti Copiii" in care, daca vreti sa veniti in tabara, va primim cu drag si pe dvs! Va rugam doar sa ne ajutati sa transpunem in realitate acest demers, devenind membru al Asociatiei. De altfel, incepand din 2019 programele noastre sunt accesibile exclusiv membrilor.
Asociatia Tabere cu Suflet are 4 categorii de membri: Membri Fondatori, Membri Sustinatori, Membri Asociati si Membri de Onoare. Pentru a deveni membru este suficient sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Cotizatia anuala este in valoare de 50 lei. Mai multe detalii

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara