10 ani de Tabere cu Suflet

Tabara Campionilor

Tabara Campionilor

 

Cand? 11 - 18 martie 2018, cu ocazia Finalei Cupei Mondiale

 

Unde? In Suedia, la Are - una dintre cele mai frumoase statiuni de schi din Europa.
Vom sta la Hotelul Millesgarden 3*, unde vom avea tot confortul! Hotelul are sauna, centru fitness si terasa.

 

Ce facem? In primul rand Schiem:) Are este cel mai mare spatiu schiabil din nordul Europei, cu 50 de mijloace de transport pe cablu si peste 100 km de partii batute. Aici se schiaza de la 1274 m pana la 384 m, insa nu va lasati inselati. Desi altitudinea ne poate duce cu gandul la o campie, skipassul garanteaza partii cu zapada pana pe 1 mai! Iar Are este statiunea cu cea mai mare diferenta de nivel (890 m), si cu cea mai lunga partie din Scandinavia (6.5 km).
Apoi urmarim concursurile de Cupa Mondiala alaturi de experti Eurosport, stam de vorba cu Ted Ligety si alti mari Eroi ai Schiului alpin si traim din plin bucuria si fervoarea finalului de sezon in Circul Alb.
Iar dupa schi, ne relaxam in sauna si ne bucuram de ospitalitatea celor din Jamtland:)
In ultima zi vom participa la un concurs de Schi si Snowboard:)
Poze din anii trecuti: 2010 | 2011 | 2015 | 2017
Vezi detalii tabara

 

Cat costa? Pretul este de 850 Euro.
In acest pret se asigura zbor cu avionul la Stockolm, tren Stockolm - Are (7 ore), cazare cu mic dejun, ceai si gustari pe partie, skipass, acces in tribune, transfer la partie, supraveghere copii si o experienta memorabila:) Vezi ce asiguram
Pretul fara transport si transfer inclus este 550 Euro. Pentru tinerii peste 17 ani este un cost suplimentar de 45 Euro de la skipass.

 

Varsta recomandata 8-18 ani

 

Cum rezerv? Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de 50% lei. Termenul pentru plata avansului este cu 90 zile inainte de inceperea taberei, iar plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei.
In cazul in care se depaseste termenul de plata, exista posibilitatea ca pretul sa creasca datorita biletului de avion + tren.
La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare", iar dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

WeCare Prin programele noastre WeCare, oferim posibilitatea oricarui copil sa participe gratuit la programele noastre Mai multe detalii
Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara