Tabere cu Suflet

Pe Carari de Munte

Pe Carari de Munte

INSCRIERE

 

Cand mergem? 21 - 26 iulie 2019

 

Unde? La Cabana Poiana Secuilor din Masivul Postavarul

 

Ce facem? Invatam sa respectam Muntele, apoi mergem in drumetie in Masivul Postavaru, ne cataram, facem atelier de escalada in Cheile Rasnoavei, invatam sa coboram in rapel, ne familiarizam cu busola si invatam sa ne orientam si, nu in ultimul rand, cautam Comori, jucam Battlefield si ne distram pe cinste!
Seara spunem Povesti si cantam la foc de tabara, jucam Dixit, Mafia si alte jocuri interactive.
Poze din anii trecuti: 2009 | 2011 | 2012 | 2016 | 2017 | 2018
Vezi detalii tabara

 

Varsta recomandata Nu impunem limite de varsta la activitatile pe care le organizam, insa din experienta taberelor trecute va putem spune ca in aceasta tabara vin copii intre 7 si 16 ani.

 

Cat costa? Pretul este de 250 Euro. Membrii Asociatiei Tabere cu Suflet pot beneficia de o reducere de 10% prin programul Early Booking, in cazul platii unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei.

 

Ce asiguram? Cazare Cabana 3 copii in camera, 3 mese, gustari intre mese, activitati, transport din Bucuresti, supraveghere copii si, nu in ultimul rand, Povesti din Tabere cu Suflet, impreuna cu multa pasiune si dedicare:)

 

Cum rezerv? Inscrierea se poate face aici.
Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 500 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

WeCare Prin programele noastre WeCare, oferim posibilitatea oricarui copil sa participe gratuit la programele noastre Mai multe detalii
Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara