Tabere cu Suflet

Tabara lui Harry Potter

Tabara lui Harry Potter

INSCRIERE

 

Cand mergem? 14 - 21 iulie 2019

 

Unde? In Campusul Universitatii St.Edmund din Canterbury, in camere cu 2-4 locuri, cu baie proprie.
Vezi detalii tabara

 

Ce facem? Dimineata studiem intensiv lb.engleza cu profesori nativi. In total sunt 15 ore lb.engleza pe saptamana. La toate activitatile, inclusiv in afara orelor de curs, se vorbeste lb.engleza.
Dupa-amiaza avem diferite activitati: ne pregatim pentru Festivalul Artelor pe tari, participam la Festivalul Medieval, ne plimbam cu barca, cautam Comori si descoperim misterele Catedralei din Canterbury si il vom intalni pe Harry Potter:) Intr-o zi vom face o vizita la Londra.
Seara avem Olimpiada Tarilor, Teatru, Vizionare de film sau Karaoke.
Poze din Tabara lui Harry Potter

"All the activities in the school were very funny" - Mai multe Marturii

 

Varsta necesara 8 - 16 ani.

 

Cat costa? Pretul este 1100 Lire sterline. Avansul este de 50% si trebuie achitat cu 3 luni inainte de inceperea taberei.

 

Ce asiguram? Transport cu avionul Bucuresti - Londra (Tarom sau British Airways), cazare in campusul univeristatii, 3 mese, gustari intre mese, activitati, lectii lb.engleza, supraveghere copii si, nu in ultimul rand, o experienta de neuitat:)

 

Cum rezerv? Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de 50%. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

WeCare Prin programele noastre WeCare, oferim posibilitatea oricarui copil sa participe gratuit la programele noastre Mai multe detalii
Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara