Tabere cu Suflet

Tabara de Echitatie

Marea Galopiada (Tabara de Echitatie pentru Avansati)

INSCRIERE

 

Cand mergem? 18 - 23 august 2019

 

Cazare: Vom sta la Pensiunea Barabas din Reci, jud.Covasna, in camere de 2-3 locuri cu baie proprie. Masa va fi pregatita cu produse naturale locale.

 

Ce facem? Iulia si ceilalti instructori de la Arcus ne asteapta si aici:) Vom calari cate 2-3 ore pe zi, mai intai in roundpen sau manej, apoi vom face ture de cate o zi in Rezervatia Naturala Reci, pe trasee concepute special pentru turism ecvestru. Vom petrece toata ziua in compania cailor si vom contribui la ingrijirea lor: ii vom tesala, ii vor adapa si ii vom inseua. Ne propunem sa ne apropiem de cai, dezvoltandu-ne capacitatea de a intelege animalul dar si pe noi, intr-un cadru rustic si totodata profesional, menit sa inspire incredere si siguranta. Seara vom viziona filme artistice si documentare cu cai, vom desena si vom avea o multime de activitati interactive.

Poze din anii trecuti: 2013 | 2017 | 2018
Vezi detalii tabara

 

Nivel recomandat: Tabara se adreseaza copiilor cu nivel intermediar sau avansat, care au un minim de 10 sedinte de calarie la activ si cu suficienta experienta ecvestra pentru a merge la trap singuri (fara lonja)

 

Cat costa? Pretul este de 310 Euro. Membrii Asociatiei Tabere cu Suflet pot beneficia de o reducere de 10% prin programul Early Booking, in cazul platii unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei.

 

Ce asiguram? 10-15 ore de echitatie, instruire, cazare Pensiune 3*, 3 mese, activitati extra, transport din Bucuresti, supraveghere copii

 

Cum rezerv? Inscrierea se poate face aici.
Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 500 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet Asociatia noastra este o oganizatie non profit, constituita sub forma unui Club sportiv. Suntem "o mare Familie deschisa pentru toti Copiii", in care, daca vreti sa veniti in tabara, va primim cu drag:) Va rugam doar sa faceti demersurile pentru a deveni membru al Asociatiei. De altfel, incepand din 2019 programele noastre sunt accesibile exclusiv membrilor.
Asociatia Tabere cu Suflet are 4 categorii de membri: Membri Fondatori, Membri Sustinatori, Membri Asociati si Membri de Onoare. Pentru a deveni membru este suficient sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Cotizatia anuala este in valoare de 50 lei. Mai multe detalii

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara