10 ani de Tabere cu Suflet 100 de ani de la Marea Unire

Tabara de Echitatie

Tabara de Echitatie la Arcus

INSCRIERE

 

Cand mergem? Sunt doua perioade: 15 - 20 iulie si 12 - 17 august 2018

 

Unde? Stam la Casa Szakacs si calarim la Herghelia Barabas din Arcus, jud. Covasna. Vezi poze
Este un loc plin de caldura, unde copiii s-au simtit cel mai bine si unde revenim mereu cu drag! Virago, Sultan si ceilalti caluti sunt blanzi si ascultatori, iar instructorii sunt foarte prietenosi:)

 

Ce facem? Ne invatam cu caii, aflam o multime de lucruri interesante despre ei, apoi ne urcam in sa si invatam sa calarim la pas si la trap! De asemenea vom invata cum sa ingrijim calutii, iar intr-o zi ii vom tesala singuri si le vom pregati harnasamentul.
Vom calari cate 45 min pe zi, mai intai in arena, apoi vom face excursii calare pe dealurile din jur. In ultima zi vom avea un concurs de echitatie in care ne vom verifica toate cunostintele acumulate.
In afara de calarie, vom facem drumetii, vom vizita Castele si vom avea o multime de activitati interesante!
Seara este dedicata activitatilor recreative. Copiii vor juca Dixit, Mafia si alte jocuri interactive si se vor pregati pentru finala Talent Show.
Poze din anii trecuti: 2014 | 2015 | 2016 | 2017
Vezi detalii tabara

 

Varsta recomandata Nu impunem limite de varsta la activitatile pe care le organizam, insa din experienta taberelor trecute va putem spune ca in aceasta tabara vin copii intre 7 si 16 ani.

 

Cat costa? Pretul este de 260 Euro. Pentru plata unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei, beneficiati de o reducere de 10% prin programul Early Booking.

 

Ce asiguram? Cazare Pensiune 3*, 3 mese, gustari intre mese, activitati, transport din Bucuresti, supraveghere copii si, nu in ultimul rand, Povesti din Tabere cu Suflet impreuna cu multa dragoste:)

 

Cum rezerv? Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 500 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

WeCare Prin programele noastre WeCare, oferim posibilitatea oricarui copil sa participe gratuit la programele noastre Mai multe detalii
Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara