10 ani de Tabere cu Suflet

Tabara de Echitatie

Tabara de Echitatie la Runcu

INSCRIERE

 

Cand mergem? 15 - 20 iulie 2018

 

Unde? La centrul de echitatie Potcoava Mountain Hideaway de la Runcu, jud. Dambovita.
Caii pe care vom calari sunt cai de munte austrieci din rasa Haflinger, recunoscuti pentru frumusetea lor, dar si pentru performantele pe care le au in zonele de deal si munte. Spre deosebie de alte rase de cai, Haflingerul nu se impiedica si nu aluneca, fiind foarte echilibrat chiar si pe pante mai abrupte. Este un cal bland si are o statura scunda (1,50m la greaban), fiind un cal numai bun pentru incepatori

 

Ce facem? Ne invatam cu caii, aflam o multime de lucruri interesante despre ei, apoi ne urcam in sa si invatam sa calarim la pas, apoi exersam trapul si chiar galopul!
Vom calari cate 1 ora pe zi, mai intai in arena, apoi vom face excursii calare pe dealurile din jur. In ultima zi vom avea un concurs de echitatie in care ne vom verifica toate cunostintele acumulate.
In afara de calarie, vom facem drumetii, vim cauta comori si vom avea o multime de activitati interesante.
Seara este dedicata activitatilor recreative. Copiii vor juca Dixit, Mafia si alte jocuri interactive si se vor pregati pentru finala Talent Show.
Poze din anii trecuti: 2014 | 2015 | 2016 | 2017
Vezi detalii tabara

 

Varsta recomandata Nu impunem limite de varsta la activitatile pe care le organizam, insa din experienta taberelor trecute va putem spune ca in aceasta tabara vin copii intre 5 si 16 ani.

 

Cat costa? Pretul este de 260 Euro. Pentru plata unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei, beneficiati de o reducere de 10% prin programul Early Booking.

 

Ce asiguram? Cazare Pensiune 3*, 3 mese, gustari intre mese, activitati, transport din Bucuresti, supraveghere copii si, nu in ultimul rand, Povesti din Tabere cu Suflet impreuna cu multa pasiune si dedicare:)

 

Cum rezerv? Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 500 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

WeCare Prin programele noastre WeCare, oferim posibilitatea oricarui copil sa participe gratuit la programele noastre Mai multe detalii
Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara