Tabere cu Suflet

Tabara Micii Alpinisti

Micii Alpinisti

INSCRIERE

 

Cand mergem? 25 - 30 august 2019

 

Unde? La Sinaia, la Hotel Cota 1400.

 

Ce facem? Invatam diferenta dintre Alpinism si Escalada, apoi invatam despre echipament si despre regulile de siguranta. Invatam cum sa facem nodurile si cum sa ne asiguram. Catararea are loc pe faleza scoala de la Sf.Ana.
Ne vom antrena, iar la finalul taberei vom participa la doua competitii de alpinism si alergare.
In afara de alpinism, facem drumetii la schitul Sf.Ana si la Poiana Stanii.
Seara este dedicata jocurilor interactive: Dixit, Mafia, Crime Quest, Saboteur si multe altele.
Poze din anii trecuti: 2016 | 2014 | 2013 | 2012
Vezi detalii tabara

 

Varsta recomandata 7 - 16 ani.

 

Cat costa? Pretul este de 250 Euro. Membrii Asociatiei Tabere cu Suflet pot beneficia de o reducere de 10% prin programul Early Booking, in cazul platii unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei.

 

Ce asiguram? Cazare Hotel 3*, 3 mese, gustari intre mese, instruire alpinsim, competitii, activitati, transport din Bucuresti, supraveghere copii si, nu in ultimul rand, Povesti din Tabere cu Suflet impreuna cu multa pasiune si dedicare:)

 

Cum rezerv? Inscrierea se poate face aici.
Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 500 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

WeCare Prin programele noastre WeCare, oferim posibilitatea oricarui copil sa participe gratuit la programele noastre Mai multe detalii
Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara