Tabere cu Suflet

Tabara de Sanatate

Academia de Sanatate

INSCRIERE

Cand mergem? 8 - 13 august 2021

 

Unde stam? La Hotel Cool 3* din Predeal
Detalii Hotel

 

Ce facem?
- Gimnastica cu sens: Vom invata diferite exercitii preluate din metoda Bothmer, vom afla efectul asupra acestora corpului nostru fizic, pe principiul minte sănătoasă în corp sănătos!
- Studiul plantelor: Vom studia remediile naturale si vom afla despre ajutorul pe care ni-l oferă natura prin plante. Vom face excursii pe munte pentru a studia diferite plante medicinale in situ.
- Micii Sanitari: Vom invata sa dam Primul ajutor, care sunt pasii in cazul unei urgente, cum îngrijim o rană si multe altele.
- Sistemul digestiv: Vom studia corpul omenesc, în special aparatul digestiv, și vom afla ce trebuie să mâncăm ca să îl menținem sănătos. Vom face diferite jocuri si activitati interactive pentru a intelege mai bine cum circula mancarea si ce efect are hrana asupra organismului.
- Micii Osteopati: Vom invata principiile Osteopatiei si vom partiicpa la o sedinta de Osteopatie.
- Micii Inotatori: Ne vom balaci in piscina si vom aplica in apa diferite miscari invatate "pe uscat" la cursurile anterioare.
Activitatile vor fi coordonate de D-na Doctor Ana Silvia Marinescu.

Seara este dedicata activitatilor interactive, spunem Povesti, pictam si ne pregatim de Talent Show:)
Vezi detalii tabara

 

Varsta recomandata 6 - 14 ani

 

Cat costa? Pretul este de 280 Euro. Membrii Asociatiei Tabere cu Suflet pot beneficia de o reducere de 10% prin programul Early Booking, in cazul platii unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei.

 

Ce asiguram? Cazare Pensiune 3*, 3 mese zilnic, gustari intre mese, cursuri, materiale studiu, supraveghere copii, activitati interactive, jocuri si multa voie buna:)
Transportul din Bucuresti pana la locul de desfasurare al Taberei este oferit pentru participanti in limita locurilor disponibile in microbuzul Asociatiei Tabere cu Suflet.

 

Cum rezerv? Inscrierea se poate face aici.
Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 600 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet Taberele, Weekendurile Active, precum si celalalte Activitati ale Asociatiei sunt deschise exclusiv membrilor. Mai multe detalii
Daca doriti sa intrati in Familia Tabere cu Suflet si sa aderati ca membru, beneficiind de toate avantajele rezervate membrilor, va rugam sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Cotizatia anuala este in valoare de 50 lei.

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara