Tabere cu Suflet

La Schi pe Ghetar

La Schi pe Ghetar

INSCRIERE

Cand mergem? 26 octombrie - 2 noiembrie 2019

 

Unde? Stam la Thermal Badhotel Kirchler 4* sau la alt hotel din Hintertux.
Detalii Cazare

 

Ce facem? Schiem si ne antrenam cu Austrian Racing Camp, pe unul dintre cei mai mari ghetari din Austria. Antrenamentul pe partie are loc de dimineata de la 8:00, pana la inchiderea cablurilor!
Dupa-amiaza continuam antrenamentul in sala. Seara analizam progresele pe video, apoi avem diferite activitati interactive. La finalul taberei participam la Cupa Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard:)
Poze din anii trecuti: 2017 | 2018
Detalii tabara

 

Varsta recomandata 8 - 19 ani.

 

Cat costa? Pretul este de 850 Euro, inclusiv biletul de avion si transportul bicicletei. Pretul fara transport si transfer inclus este 550 Euro. Pentru tinerii de 16-19 ani este un cost suplimentar de 90 Euro de la skipass.

 

Ce asiguram? Zbor cu avionul la Munchen, transfer de la aeroport la hotel, cazare cu demipsensiune, Skipass, instruire Schi, transfer la partie, supraveghere copii. Ce asiguram

 

Cum rezerv? Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de 50% lei. Termenul pentru plata avansului este cu 90 zile inainte de inceperea taberei, iar plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei.
In cazul in care se depaseste termenul de plata, exista posibilitatea ca pretul sa creasca datorita biletului de avion.
La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare", iar dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

WeCare Prin programele noastre WeCare, oferim posibilitatea oricarui copil sa participe gratuit la programele noastre Mai multe detalii
Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Ski