10 ani de Tabere cu Suflet 100 de ani de la Marea Unire

Scoala de Schi & Snowboard

INSCRIERE

Program Discovery

Este destinat celor care vor sa se initieze in schi / snowboard. Copiii sub 6 ani vor invata prin metoda fara plug. Un monitor va lucra cu dvs 5 zile (20 ore), in grupe de 4 - 10 persoane. Pretul este de 110 Euro/pers, iar in perioada Vacantelor Scolare (*) pretul este de 140 Euro/pers. Reducere 20% pentru membrii Clubului Tabere cu Suflet.

 

Program Day by Day

Este destinat celor care vor sa se initieze / perfectioneze in schi / snowboard. Un monitor va lucra cu dvs timp de o zi (4 ore) in grupe de minim 3 persoane. Pretul este de 40 Euro / pers / zi, iar in perioada Vacantelor Scolare (*), pretul este de 50 Euro / pers / zi. Reducere 20% pentru membrii Clubului Tabere cu Suflet.

 

Program Exclusive

Este destinat celor care vor sa se initieze / perfectioneze in schi / snowboard. Un monitor va lucra cu Dvs. individual. Durata programului si locul ales vor fi stabilite de comun acord. Pretul este de 20 Euro / pers / h, iar in perioada Vacantelor Scolare (*) pretul este de 30 Euro / pers / h. Recomandam un numar minim de ore. Reducere 20% pentru membrii Clubului Tabere cu Suflet.

 

Program Indoor

Doriti sa va initiati in tainele Schiului tot timpul anului, fie Vara, fie Iarna? Vreti sa invatati sa virati inainte de a pune schiurile pe zapada? Va invitam pe Partia de Schi Indoor din Bucuresti, deschisa 9 luni / an. Pretul este de 50 lei / pers / h, exclusiv intrarea in centru (L-V: 35 - 50 lei; S-D: 50 - 60 lei, functie de perioada). Costul de inchiriere a echipamentului este inclus in taxa de intrare. Reducere 20% pentru membrii Clubului Tabere cu Suflet.
Nu suntem in permanenta la partia indoor, ca urmare va rugam sa rezervati din timp.

 

Program Perfomanta

Este destinat celor care vor sa se initieze / perfectioneze in schi / snowboard. Un monitor va lucra cu Dvs timp de o zi (4 ore) in grupe de minim 3 persoane. Pretul este de 40 Euro / pers / zi, iar in perioada Vacantelor Scolare (*) pretul este de 50 Euro / pers / zi. Reducere 20% pentru membrii Clubului Tabere cu Suflet.

 

Program Freeride

Pentru cei care iubesc powderul si vor sa se perfectioneze in schi pe vai alpine si in afara partiei. Un monitor va lucra cu Dvs timp de o zi (minim 2h). Pret: 50 Euro / pers. Reducere 20% pentru membrii Clubului Tabere cu Suflet.

 

(*) Perioada 20 decembrie - 28 februarie