Tabere cu Suflet
Eng
Zambet pentru toti Copiii Sport pentru toti Copiii Excelenta Tabere cu Suflet Alte proiecte
Zambet pentru toti Copiii Sport pentru toti Copiii Excelenta Tabere cu Suflet Alte proiecte
Prin programul WeCare ne propunem sa promovam o Lume mai Buna, oferind sprijin celor ce au nevoie de ajutor si inspirand si pe altii prin exemplu personal. Sunt 18 proiecte WeCare in derulare, prin care anual ajutam peste 500 de copii.
"Cea dintai si singura datorie esentială a omului este caritatea" - M Eliade

 

 

Zambet pentru toti Copiii este un program de Responsabilitate Sociala, inceput in 2010. Scopul proiectului este promovarea unei Lumi mai bune, oferind copiilor un Zambet, impreuna cu sansa unei evolutii fizice, intelectuale si emotionale normale. Prin acest proiect copiii au acces gratuit la Programele Tabere cu Suflet, tabere si activitati de weekend cu diferite profile.

Afla mai multe

 

 

 

 

 

 

Sport pentru toti Copiii este un program ce isi propune dezvoltarea sanatoasa, mentala si fizica, a copiilor. Programul pune accent pe sporturile in natura si pe dezvoltarea competitivitatii, copiii fiind incurajati sa participe la activitati sportive si sa concureze la diferite competitii functie de nivelul lor de dezvoltare.

Afla mai multe

 

 

 

 

 

 

 

Alte proiecte Incepand din 2010, au fost deschise nu mai putin de 12 programe Wecare, prin care sunt ajutati anual intre 500 si 1000 de copii si adulti.

Vezi mai multe programe WeCare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cine ne sponsorizeaza? În afara persoanelor care se implica voluntar, nu suntem sponsorizati de nimeni.

 

Fiecare gest conteaza!

 

“Nu este vorba de cat de mult oferim, ci de cata dragoste punem in ceea ce oferim” ... Maica Tereza

 

 

Daca vedeti acest simbol Mobile browserul Dvs nu suporta iFrame, sau vizualizati pagina pe un dispozitiv cu ecran mai mic de 720 pixeli. Click aici pentru versiunea de Desktop.


 

 

 

 

Mobile Trimite unui prieten Printeaza pagina