Tabere cu Suflet

Cabinetul de Psihologie

 

Dezvoltarea psihomotorie normala a Copiilor este unul dintre obiectivele esentiale ale Asociatiei noastre. Vezi statutul
Pentru dezvoltarea fizica organizam mai multe Competitii si activitati sportive in aer liber, iar pe zona psihica avem o serie de activitati ce se concentreaza pe dezvoltarea senzoriala, intelectuala, afectiva si sociala a Copilului. Incepand din 2020, in colaborare cu Dr. Psiholog Arama Nuti oferim mai multe tipuri de consiliere psihologica. Mai multe detalii

Aceasta terapie ajuta Copilul sa se simta mai sigur, mai acceptat, incurajat. Terapia suportiva urmareste o intarire a mecanismului de aparare, favorizarea descarcarii nervoase si eliminarea anxietatii.
Durata: 1 h


Consilierea copiilor, tinerilor in situatii de: criza familiala, absenteism, abandon scolar, fuga de la scoala, esec scolar, inadaptare scolara, diverse tulburari de comportament.
Motivatia invatarii.
Durata: 50 min


Oferirea de informatii pe domenii / teme specifice in vederea clarificarii unor aspecte importante.
Durata: 50 min


Dezvoltarea capacitatii de planificare a carierei.
Test de identificare a punctelor forte, discutii clarificatoare asupra valorilor, obiectivelor reale si a nevoilor personale.
Durata: 1 h


Consiliere pentru dezvoltarea personala
Formarea de abilitati si atitudini care sa permita o functionare personala si sociala, flexibila si eficienta, in scopul atingerii starii de bine.
Durata: 1 h


Consiliere psihoeducationale pentru sanatatea psihoemotionala, fizica si sociala a copiilor si adolescentilor.
Durata: 50 min


Consiliere educationala - sprijin si indrumare, pentru invatarea unor deprinderi, abilitati si competente prin care Copilul sa faca fata cu succes solicitarilor vietii, sa se dezvolte optim.
Durata: 1 h


"Mens sana in corpore sano!" - Decimus Iunius Iuvenalis Mai multe citate