Tabere cu Suflet

Promotii, Oferte si Oportunitati

 

Pentru a facilita inscrierea in Tabere si nu numai, am creat mai multe variante de reduceri pentru toti membrii Asociatiei Tabere cu Suflet, aplicabile la inscrierea la toate programele Asociatiei: Tabere de Schi, Tabere de Vara, Weekend Activ sau Competitii. Iata lista promotiilor active:

Prin programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, copiii fara posibilitati materiale beneficiaza de reduceri intre 50% si 100% la toate programele Tabere cu Suflet. Mai multe detalii »


Prin inscrierea si plata din timp, ne ajutati sa ne organizam mai bine si sa avem programe mai bune si mai frumoase pentru copii:) Pentru inscrierea si plata din timp a unui avans, se ofera urmatoarele reduceri:
Early Booking Summer: 10% reducere pentru plata unui avans cu doua luni inainte (valabil pentru Taberele de Vara);
Early Booking High season: 10% reducere pentru plata unui avans cu doua luni inainte (valabil pentru Tabere de Schi si Snowboard din timpul Vacantelor Scolare);
Early Booking Low season: 12% reducere pentru plata unui avans cu doua luni inainte (valabil pentru Tabere de Schi si Snowboard din afara Vacantelor Scolare);
Very Early Booking: 15% reducere pentru plata unui avans inainte de 1 august - pentru Taberele de Schi si Snowboard din afara Vacantelor Scolare, respectiv inainte de 1 ianuarie - pentru Taberele de Vara;
Alte reduceri: 20% reducere pentru Scoala de Schi, pentru plata unui avans cu doua luni inainte (exclusiv in afara Vacantelor Scolare)
Atentie: Avansul nu este rambursabil!


Asociatia Tabere cu Suflet rasplateste Excelenta!
Programul de Excelenta este un program WeCare prin care Copiii cu rezultate deosebite la invatatura, indiferent de scoala la care invata, beneficiaza de reducere 10% la activitatile Tabere cu Suflet! Mai multe detalii
In plus, de aceasta reducere pot beneficia toti copiii de la doua scoli de prestigiu din Bucuresti - Liceul teoretic Ady Endre si Scoala nr.56 Jose Marti! Reducerea este valabila pentru o activitate pe an. Mai multe detalii »


Vreti sa reveniti in Tabere cu Suflet? Pentru noi este cel mai bun Feedback! Inseamna ca v-a placut, inseamna ca facem bine ce facem si ca munca noastra este cu folos!
Ca sa va incurajam, oferim 5% reducere copiilor care vin in a doua tabara in decursul unui sezon (de vara sau iarna), cu conditia ca inscrierea si plata avansului sa fie facuta cu cel putin o luna inainte de inceperea taberei.
Reducere valabila si pentru al doilea frate care vine in aceeasi tabara! Mai multe detalii »


Prin sistemul de Carduri si Vouchere, Asociatia Tabere cu Suflet isi propune sa promoveze un stil de viata sanatos in randul Copiilor si Adultilor, prin participarea la competitii si la programul Weekend Activ.

1. Voucherele sunt oferite la competitiile organizate sau sponsorizate de Asociatia Tabere cu Suflet si pot fi cu valoare nominala (50 lei, 100 lei, 500 lei) sau cu procent (10 - 20%).

2. Cardul Fii Activ! este destinat persoanelor care, indiferent de varsta, isi doresc un stil de viata activ. Mai multe detalii
Posesorii de carduri beneficiaza de:
• reduceri de 10 - 25% la toate iesirile Weekend Activ
• acces la programele dedicate exclusiv detinatorilor de carduri.
Fii Activ!


Clubul Tabere cu Suflet organizeaza diverse competitii si activitati sportive pentru copii si adulti. Membrii Clubului pot reprezenta Clubul la competitiile sportive si pot beneficia de diferite facilitati:

  • gratuitati la Competitiile proprii, organizate de Clubul Tabere cu Suflet la 10 discipline sportive
  • acoperirea taxei de participare la competitiile organizate de alte asociatii partenere
  • reduceri si gratuitati la antrenamente si la programele dedicate membrilor Clubului Tabere cu Suflet


Asociatia Tabere cu Suflet este o familie deschisa tuturor copiilor, indiferent de posibilitatile materiale sau scoala de la care provin. Chiar daca majoritatea celor care vin in Tabere cu Suflet sunt copii individuali, ne dorim sa colaboram si cu Unitatile de Invatamant. De aceea am creat o oferta speciala. Mai multe detalii »

 

Atentie: Ofertele si promotiile nu se cumuleaza!

 

"Miza educatiei este Umanitatea" - Gabriel Sandoiu, Colegiul Sf.Sava   Mai multe Citate »