Tabere cu Suflet

Promotii, Oferte si Oportunitati

 

Pentru a facilita inscrierea in Tabere si nu numai, am creat mai multe variante de reduceri, aplicabile la inscrierea la toate programele Tabere cu Suflet: Tabere de Schi, Tabere de Vara, Weekend Activ sau Competitii. In acest moment sunt 6 oferte si promotii active:

Prin programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, copiii fara posibilitati materiale beneficiaza de reduceri intre 50% si 100% la toate programele Tabere cu Suflet. Mai multe detalii »


Pentru inscrierea si plata avansului din timp, Asociatia Tabere cu Suflet ofera diferite reduceri:
• 10-12% reducere (Early Booking) pentru plata unui avans cu doua luni inainte de inceperea taberei.
• 14-16% reducere (Very Early Booking) pentru plata unui avans inainte de 1 august - pentru Taberele de Schi si Snowboard, respectiv inainte de 1 ianuarie - pentru Taberele de Vara. Reducerea Very Early Booking nu este valabila pentru Taberele de Schi si Snowboard din timpul Vacantelor scolare (in acestea se aplica doar reducerea Early Booking).
Prin plata din timp a avansului, ne ajutati sa organizam activitati mai bune si mai placute pentru copii!


Tabere cu Suflet rasplateste Excelenta!
Excelenta Tabere cu Suflet este un program WeCare, prin care Copiii cu rezultate deosebite la invatatura, indiferent de scoala la care invata, beneficiaza de reducere 10% la activitatile Tabere cu Suflet! Mai multe detalii
In plus, de aceasta reducere pot beneficia toti copiii de la doua scoli de prestigiu din Bucuresti - Liceul teoretic Ady Endre si Scoala nr.56 Jose Marti! Reducerea este valabila pentru o activitate pe an. Mai multe detalii »


Vreti sa reveniti in Tabere cu Suflet? Pentru noi este cel mai bun Feedback! Inseamna ca v-a placut, inseamna ca facem bine ce facem si ca munca noastra este cu folos!
Ca sa va incurajam, oferim 10% reducere copiilor care vin in a doua tabara in decursul unui sezon (de vara sau iarna), cu conditia ca inscrierea si plata avansului sa fie facuta cu cel putin o luna inainte de inceperea taberei.
Reducerea este valabila si pentru al doilea frate care vine in aceeasi tabara! Mai multe detalii »


Prin sistemul de Vouchere, Asociatia Tabere cu Suflet isi propune sa motiveze copiii sa participe la competitii.
Voucherele pot fi de 50 lei, 100 lei, 500 lei sau procent de 10% si sunt oferite la competitiile organizate sau sponsorizate de Asociatia Tabere cu Suflet.


Asociatia Tabere cu Suflet este o familie deschisa tuturor copiilor, indiferent de posibilitatile materiale sau scoala de la care provin. Chiar daca majoritatea celor care vin in Tabere cu Suflet sunt copii individuali, ne dorim sa colaboram si cu Institutiile de Invatamant. De aceea am creat o oferta speciala. Mai multe detalii »

 

Conditii de Participare
Pentru a beneficia de promotii si oferte este necesar sa aveti statutul de membru al Asociatiei Tabere cu Suflet. Pentru a adera la Asociatia Tabere cu Suflet, este suficient sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Mai multe detalii »

Atentie: Ofertele si promotiile nu se cumuleaza!

 

"Miza educatiei este Umanitatea" - Gabriel Sandoiu, Colegiul Sf.Sava   Mai multe Citate »