10 ani de Tabere cu Suflet

Promotii, Oferte si Oportunitati

 

WeCare
Prin programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, copiii fara posibilitati materiale beneficiaza de gratuitati sau reduceri de 50% la programele Tabere cu Suflet. Mai multe detalii ».

 

Early Booking
Pentru inscrierea si plata avansului din timp, Asociatia Tabere cu Suflet ofera diferite reduceri:
• 10-12% reducere (Early Booking) pentru plata unui avans cu doua luni inainte de inceperea taberei.
• 14-16% reducere (Very Early Booking) pentru plata unui avans inainte de 1 august - pentru Taberele de Schi si Snowboard, respectiv inainte de 1 ianuarie - pentru Taberele de Vara. Reducerea Very Early Booking nu este valabila pentru Taberele de Schi si Snowboard din timpul Vacantelor scolare (in acestea se aplica doar reducerea Early Booking).
Avansul minim este de 500 lei si nu este rambursabil. Prin plata din timp a avansului, ne ajutati sa organizam activitati mai bune si mai placute pentru copii!

 

Excelenta Tabere cu Suflet
Tabere cu Suflet rasplateste Excelenta!
Excelenta Tabere cu Suflet este un program WeCare, prin care Copiii cu rezultate deosebite la invatatura, indiferent de scoala la care invata, beneficiaza de reducere 10% la activitatile Tabere cu Suflet! Mai multe detalii
In plus, de aceasta reducere pot beneficia toti copiii de la doua scoli de prestigiu din Bucuresti - Liceul teoretic Ady Endre si Scoala nr.56 Jose Marti! Reducerea este valabila pentru o activitate pe an. Mai multe detalii »

 

Prietenii Tabere cu Suflet
Vreti sa reveniti in Tabere cu Suflet? Pentru noi este cel mai bun Feedback! Inseamna ca v-a placut, inseamna ca facem bine ce facem si ca munca noastra este cu folos!
Ca sa va incurajam, oferim 10% reducere copiilor care vin in a doua tabara in decursul unui sezon (de vara sau iarna), cu conditia ca inscrierea sa si plata avansului sa fie facuta cu cel putin o luna inainte de inceperea taberei.
Reducerea este valabila si pentru al doilea frate care vine in aceeasi tabara! Mai multe detalii »

 

Vouchere Tabere cu Suflet
Asociatia Tabere cu Suflet ofera reducere pentru detinatori de Vouchere TabereCuSuflet
Voucherele pot fi de 50 lei, 100 lei, 500 lei sau procent de 10% sunt oferite la competitiile organizate sau sponsorizate de Asociatia Tabere cu Suflet.

 

Atentie, ofertele nu se cumuleaza!
Programele Tabere cu Suflet la care se aplica aceste reduceri sunt Tabere de Schi, Tabere de Vara, Weekend Activ si Competitii.
Va asteptam cu drag!