Tabere cu Suflet

Schi

Tabara din Alpi & La Schi pe Ghetar

INSCRIERE

 

Cand?

 

Unde? In Austria, la Mayrhofen, in inima spatiului schiabil Zillertal Arena. Mai multe detalii despre Cazare
Detalii tabara

 

Ce facem? Schiem de dimineata, de la 9:00, pana la inchiderea cablurilor! Vom schia atat in Zillertal Arena, cat si pe ghetarul Hintertux.
Grupele sunt de cate 5 - 10 copii, functie de nivel. Vor fi grupe de intermediari si de perfomanta Vezi grupele
Ne vom antrena, iar la finalul taberei vom participa la Cupa Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard:)
Seara, copiii vor avea diferite activitati recreative.
Poze din anii trecuti: 2017 | 2018 | 2019

 

Varsta recomandata 7-19 ani

 

Cat costa? Pretul este de 850 Euro.
In acest pret se asigura, practic, totul: zbor cu avionul la Munchen (Lufthansa / Tarom), transfer de la aeroport la hotel (175 km), cazare cu demipensiune, ceai si gustari pe partie, Skipass, instruire Schi, transfer la partie, supraveghere copii. Vezi ce asiguram
Pretul fara transport si transfer inclus este 550 Euro. Pentru copiii de peste 12 ani este un cost suplimentar de la biletul de avion, iar pentru tinerii de 16-19 ani este un cost suplimentar de 90 Euro de la skipass.
Taberele din Austria, pentru a fi cat mai accesibile, sunt construite pe costuri, Scoala de Schi fiind ProBono in aceasta tabara.

 

Cum rezerv? Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de 50%. Termenul pentru plata avansului este cu 90 zile inainte de inceperea taberei, iar plata se poate face in lei, in Contul Asociatiei. In cazul in care se depaseste termenul de plata, pretul poate sa fie mai mare datorita biletului de avion.
La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare", iar dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet Asociatia noastra este o oganizatie non profit, constituita sub forma unui Club sportiv. Suntem "o mare Familie deschisa pentru toti Copiii", in care, daca vreti sa veniti in tabara, va primim cu drag:) Va rugam doar sa faceti demersurile pentru a deveni membru al Asociatiei. De altfel, incepand din 2019 programele noastre sunt accesibile exclusiv membrilor.
Asociatia Tabere cu Suflet are 4 categorii de membri: Membri Fondatori, Membri Sustinatori, Membri Asociati si Membri de Onoare. Pentru a deveni membru este suficient sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Cotizatia anuala este in valoare de 50 lei. Mai multe detalii

 

Ski