Tabere cu Suflet

Transilvania pe 2 Roti

Transilvania pe 2 Roti

INSCRIERE

 

Cand mergem? 30 iul - 5 iun 2019

 

Unde? Circuit in Transilvania. Vom sta la pensiuni de 3*, in Baraolt, Crit, Jibert, Cobor sau alte sate sasesti

 

Ce facem? Pedalam zilnic 10 - 25 km, pe drumuri de pamant, poteci, alei de bicicleta si drumuri asfaltate putin umblate. Vom vizita Cetati Sasesti, Castele si Monumente ale Naturii de pe traseul Sf.Gheorghe - Viscri - Fagaras.
Seara facem foc de tabara, jucam Dixit, Mafia si alte jocuri interactive.

Poze din anii trecuti: 2017 | 2018
Vezi detalii tabara

 

Ce vizitam?
- Cetati fortificate (exp: Viscri, Homorod, Jibert, Dacia, Felmer, Cobor, Halmeag)
- Cheile Varghisului,
- Pestera Orban Balazs,
- Vulcanul stins de la Racos
- Lacul de Smarald si coloanele de bazalt de la Racos,
- Cheile Oltului si cetatea dacica de pe Tipia Ormenisului
- Pasul Vadas
Poze de pe traseu

 

Varsta recomandata In general nu impunem limite de varsta la activitatile pe care le organizam, insa putem sa va spunem ca in aceasta tabara au venit si copii de 6 ani! Si s-au descurcat:)

 

Cat costa? Pretul este de 280 Euro. Membrii Asociatiei Tabere cu Suflet pot beneficia de o reducere de 10% prin programul Early Booking, in cazul platii unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei.

 

Ce asiguram? Cazare pensiuni 3*, 3 mese, pranz on bike, transport din Bucuresti, ghidare, masina de insotire, supraveghere copii si, nu in ultimul rand, multa distractie:)

 

Cum rezerv? Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 500 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

WeCare Prin programele noastre WeCare, oferim posibilitatea oricarui copil sa participe gratuit la programele noastre Mai multe detalii
Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara