Tabere cu Suflet

Scufundari & Speo

Scufundari si Speo

INSCRIERE

 

Cand mergem? 7 - 12 iulie 2019

 

Unde? Activitatile le vom face in zona Mangalia, iar cazarea va fi in 2 Mai, la Pensiunea Sun House. Detalii cazare

 

Ce facem? Copiii sunt introdusi in doua dintre cele mai frumoase activitati in natura: Scufundarea si Speologia!
Incepem prin a invata partea teoretica, ce presupune scufundarea cu sistem autonam de respirat si care sunt principile de siguranta, apoi facem o prima scufundare in piscina. Dupa ce ne obisnuim cu lumea subacvatica, insotiti de instructori PADI vom face scufundari in Marea Neagra:)
Invatam despre munca arheologilor, apoi ne echipam cu echipament de speologie si exploram Pestera Icoane - una dintre cele mai renumite pesteri din Dobrogea. Ii vom afla trecutul, dar si mitul si legenda!
Vom invata despre Pestera Movile si aflam cum a fost descoperita, apoi vom merge in laborator si vom intelege de ce este atat de importanta pentru oamenii de stiinta de la NASA.
Vizitam Rezervatia Hagieni si aflam de ce este important sa pastram curat mediul inconjurator. Ne vom implica si intr-o actiune de ecologizare.
Seara este dedicata activitatilor interactive. Jucam Battlefield, Dixit, Mafia si ne pregatim pentru finala Talent Show. Vezi poze din anii trecuti
Detalii tabara

 

Varsta recomandata Deoarece exista o varsta minima recomandata de PADI pentru scufundari, in aceasta tabara primim copii si adolescenti intre 10 si 18 ani.

 

Cat costa? Pretul este de 280 Euro. Membrii Asociatiei Tabere cu Suflet pot beneficia de o reducere de 10% prin programul Early Booking, in cazul platii unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei.

 

Ce asiguram? Cazare Pensiune 3*, 3 mese, instruire + echipament SCUBA, activitati, transport din Bucuresti, supraveghere copii si multa distractie:)

 

Cum rezerv? Inscrierea se poate face aici.
Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 500 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet Asociatia noastra este o oganizatie non profit, constituita sub forma unui Club sportiv. Suntem "o mare Familie deschisa pentru toti Copiii", in care, daca vreti sa veniti in tabara, va primim cu drag:) Va rugam doar sa faceti demersurile pentru a deveni membru al Asociatiei. De altfel, incepand din 2019 programele noastre sunt accesibile exclusiv membrilor.
Asociatia Tabere cu Suflet are 4 categorii de membri: Membri Fondatori, Membri Sustinatori, Membri Asociati si Membri de Onoare. Pentru a deveni membru este suficient sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Cotizatia anuala este in valoare de 50 lei. Mai multe detalii

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara