10 ani de Tabere cu Suflet 100 de ani de la Marea Unire

Scufundari & Speo

Scufundari si Speo

INSCRIERE

 

Cand mergem? 8 - 13 iulie 2018

 

Unde? Activitatile le vom face in zona Mangalia, iar cazarea va fi in 2 Mai, la Pensiunea Sun House. Detalii cazare

 

Ce facem? Copiii sunt introdusi in doua dintre cele mai frumoase activitati in natura: Scufundarea si Speologia!
Incepem prin a invata partea teoretica, ce presupune scufundarea cu sistem autonam de respirat si care sunt principile de siguranta, apoi facem o prima scufundare in piscina. Dupa ce ne obisnuim cu lumea subacvatica, insotiti de instructori PADI vom face scufundari in Marea Neagra:)
Invatam despre munca arheologilor, apoi ne echipam cu echipament de speologie si exploram Pestera Icoane - una dintre cele mai renumite pesteri din Dobrogea. Ii vom afla trecutul, dar si mitul si legenda!
Vom invata despre Pestera Movile si aflam cum a fost descoperita, apoi vom merge in laborator si vom intelege de ce este atat de importanta pentru oamenii de stiinta de la NASA.
Vizitam Rezervatia Hagieni si aflam de ce este important sa pastram curat mediul inconjurator. Ne vom implica si intr-o actiune de ecologizare.
Seara este dedicata activitatilor interactive. Jucam Batlefield, Dixit, Mafia si ne pregatim pentru finala Talent Show.
Detalii tabara

 

Varsta recomandata Deoarece exista o varsta minima recomandata de PADI pentru scufundari, in aceasta tabara primim copii si adolescenti intre 10 si 18 ani.

 

Cat costa? Pretul este de 260 Euro. Pentru plata unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei, beneficiati de o reducere de 10% prin programul Early Booking.

 

Ce asiguram? Cazare Pensiune 3*, 3 mese, instruire + echipament SCUBA, activitati, transport din Bucuresti, supraveghere copii si multa distractie:)

 

Cum rezerv? Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 500 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

WeCare Prin programele noastre WeCare, oferim posibilitatea oricarui copil sa participe gratuit la programele noastre Mai multe detalii
Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara