Tabere cu Suflet

Tabara de Hallowen

Tabara de Toamna

INSCRIERE

 

Cand? 28 octombrie - 2 noiembrie 2019

 

Unde? La Hotel Atelier 3* sau alt hotel din Predeal

 

Ce facem? Avem un program divers si plin de activitati! Mergem in drumetie in Masivul Piatra Mare, strabatem Canionul 7 Scari sau Cascada Tamina, mergem la cabana Susai sau la cabana Garbova, ne distram in Aventura Parc, ne cataram pe stanca, zburam cu tiroliana, ne balacim si ne dam in tobogane la Paradisul Acvatic, spunem povesti, facem plimbare cu tortele si ne pregatim costumele de Halloween!
De asemenea, vom participa la nu mai putin de 4 competitii, la alergare, alpinism, inot si sarituri.
Seara este dedicata activitatilor recreative. Jucam Dixit, Mafia si alte jocuri interactive. De asemenea, intr-una dintre seri va avea loc finala Talent Show, iar in alta vom avea bal mascat de Halloween:)

Poze din anii trecuti: 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018
Vezi detalii tabara

 

Varsta recomandata Nu impunem limite de varsta la activitatile pe care le organizam, insa din experienta taberelor trecute va putem spune ca in aceasta tabara vin copii intre 4 si 16 ani.

 

Cat costa? Pretul este de 250 Euro. Membrii Asociatiei Tabere cu Suflet pot beneficia de o reducere de 10% prin programul Early Booking, in cazul platii unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei.

 

Ce asiguram? Cazare Hotel 3*, 3 mese, gustari intre mese, activitati, transport din Bucuresti, supraveghere copii si, nu in ultimul rand, Povesti din Tabere cu Suflet, impreuna cu multa pasiune si dedicare:)

 

Cum rezerv? Inscrierea se poate face aici.
Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 500 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet Asociatia noastra este o oganizatie non profit, constituita sub forma unui Club sportiv. Suntem "o mare Familie deschisa pentru toti Copiii", in care, daca vreti sa veniti in tabara, va primim cu drag:) Va rugam doar sa faceti demersurile pentru a deveni membru al Asociatiei. De altfel, incepand din 2019 programele noastre sunt accesibile exclusiv membrilor.
Asociatia Tabere cu Suflet are 4 categorii de membri: Membri Fondatori, Membri Sustinatori, Membri Asociati si Membri de Onoare. Pentru a deveni membru este suficient sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Cotizatia anuala este in valoare de 50 lei. Mai multe detalii

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara