10 ani de Tabere cu Suflet 100 de ani de la Marea Unire

Academia de Pictura

Academia de Pictura

INSCRIERE

 

Cand mergem? 5 - 10 august 2018

 

Unde? Stam la Hotel Atelier 3* sau alt hotel din Predeal
Detalii Hotel

 

Ce facem? De dimineata pictam, iar dupa-amiaza facem diferite activitati interactive.
Vom lucra cu cei dornici de toate varstele. Vom face schite de peisaj lucrate in aer liber, experimentand tehnica tus-penita si desen carbune pe hartie/carton, de asemenea vom picta in tehnica acuarelei, dupa peisaj. Lectiile vor fi sustinute de D-na Profesoara Angelica Alexa de la Scoala de Arte nr.2.
Dupa-amiaza vom face drumetii, vom merge in Parcul de Aventura, vom juca Battlefield si alte jocuri in aer liber.
Seara este dedicata activitatilor interactive, jucam Dixit, Mafia, ne pregatim de finala Talent Show si ascultam Povesti:)
Poze din anii trecuti

Varsta recomandata 5 - 14 ani.
Vezi detalii tabara

Cat costa? Pretul este de 250 Euro. Pentru plata unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei, beneficiati de o reducere de 10% prin programul Early Booking.

 

Ce asiguram? Cazare Pensiune 3*, 3 mese, gustari intre mese, transport din Bucuresti, lectii de Pictura, pensule, culori si alte materiale pictura, supraveghere copii si, nu in ultimul rand, multa pasiune si dedicare:)

 

Cum rezerv? Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 500 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

WeCare Prin programele noastre WeCare, oferim posibilitatea oricarui copil sa participe gratuit la programele noastre Mai multe detalii
Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara