10 ani de Tabere cu Suflet 100 de ani de la Marea Unire

Tabara de Echitatie

Tabara de Echitatie la Izvoare

INSCRIERE

 

Cand mergem? 24 - 29 iunie 2018

 

Unde? La Vila Elixir de la Izvoare, jud. Harghita.
Vom calari Cai islandezi la centrul de echitatie Honor. Vezi poze

 

Ce facem? Invatam sa calarim la pas, apoi exersam trapul si tolt-ul - un pas specific cailor islandezi - iar copiii din grupa Albinutelor vor exersa chiar si galopul! Vezi grupele
Vom calari mai mult decat in celelalte Tabere de Echitatie - minim o ora pe zi, vom face mai multe excursii calare si ne vom antrena si ne vom pregati pentru concursul de final.
In afara de calarie, vom facem drumetii si vom vizita Parcul de Animale salbatice Ivo.
Seara este dedicata activitatilor recreative. Copiii vor juca Dixit, Mafia si alte jocuri interactive si se vor pregati pentru finala Talent Show.
Poze din anii trecuti: 2014 | 2015 | 2016 | 2017
Detalii tabara

 

Varsta recomandata Nu impunem limite de varsta la activitatile pe care le organizam, insa din experienta taberelor trecute va putem spune ca in aceasta tabara vin copii intre 7 si 16 ani.

 

Cat costa? Pretul este de 260 Euro. Pentru plata unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei, beneficiati de o reducere de 10% prin programul Early Booking.

 

Ce asiguram? Cazare Pensiune 3*, 3 mese, gustari intre mese, activitati, transport din Bucuresti, supraveghere copii si, nu in ultimul rand, Povesti din Tabere cu Suflet impreuna cu multa dragoste:)

 

Cum rezerv? Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 500 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

WeCare Prin programele noastre WeCare, oferim posibilitatea oricarui copil sa participe gratuit la programele noastre Mai multe detalii
Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara